ja_mageia

English Bulgarian French German Italian Russian Spanish
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Начало Кои сме ние?
Кои сме ние? PDF Печат Е-поща

      Конто Корект ЕООД съществува на параза за бизнес услуги вече повече от 10 години. За времето на своето съществуване компанията ни винаги се е стремила да се утвърди като фирма  с високо качество на предлаганите услуги, коректно и професионално отношение към работата и клиентите. Ние се стремим да предоставим пълна и гарантирана защитата на интересите на своите клиенти.
     Стремежът на Конто Корект е да осигури индивидуален подход към своите клиенти, оптимизирайки счетоводството, финансите и данъците съобразно спецификата на извършваната дейност на базата на качествени бързи и ценово обосновани счетоводни услуги на конкурентни цени.

            Ние сме гъвкави, адекватни, лоялни и ще намалим стреса във вашия офис и в мислите Ви!
           Мисията ни е да обслужваме клиентите си бързо, качествено и да пестим от най -ценните неща в наши дни – времето им. В по дългосрочен план се надяваме да осъществим успешен преход към европейските норми и изисквания, като си поставим нови по – високи критерии и приоритети, еквивалентни на тези в европейската общност.

           Има три важни ресурса които искаме да управляваме за вас:

           ВРЕМЕТО – единствения ресурс който не се възобновява – искаме да го спестим. Как? Лесно – благодарение на решенията в Интернет, вече само с едно обаждане, можете да наредите фактура, плащане или справка и да следите какво се случва в реално време.
              ПАРИ – управлението на чужди пари изисква максимална коректност и отчетност. Лесно и бързо можете да видите с е-банкирането какво се случва с тях.
          ИНФОРМАЦИЯ – по всяко време и по всякакъв начин, тя винаги ще достига до Вас.

 
Къде бихте инвестирали парите си в период на икономическа криза?
 

Актуални Новини

You haven't selected any category or there's no items on the selected category.
В момента има 2 посетителя в сайта