ja_mageia

English Bulgarian French German Italian Russian Spanish
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Начало Услуги Счетоводни Услуги Дистанционни
Дистанционно обслужване PDF Печат Е-поща

net

          Дистанционните (он-лайн) счетоводни услуги представляват система от размяна на файлове и информация с помощта на интернет и поща/куриер.

Предимствата на тозиначин на работа са:
           1. По всяко време и от всяка една точна на планетата е възможно да имате информация относно финансовото състояние на фирмата си
           2. Замества почти на 100% функциите на счетоводител на място
           3. Не е нужно да губите време за да представите текущите документи на счетоводителя си, а можете да изпращате сканирани копия
           4. Имате постоянна "видимост" върху работата на счетоводителя, както и върху финансовото състояние на предприятието си и е възможно да осъществите навременен контрол.
          5. Разходите Ви за счетоводно и консултантско обслужване драстично намаляват.

              Предлаганите от Конто Консулт дистанционни счетоводно-консултантски услуги, освен връзка с помоща на и-мейл и интернет програми за телефонни разговори, видео връзка и чат Ви дават достъп и до УЕБ БАЗИРАНА ПРОГРАМА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВО-СЧЕТОВОДНА И ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ. Тази програма е уникална за България и прави възможна размяната на файлове,  информирането  и консултирането на клиента.

Какво представлява Уеб базираната система?
При сключване на договор с Конто Консулт, Вие ще получите потребителско име и парола, което Ви дава достъп до специално организиран акаунт. Акаунта на Вашата фирма съдържа информация относно:

sis1
sis2

             Към всяко едно перо от предоставената информация има нота – „Съвет на счетоводителя”. Тук се съдържат съвети, мнения, препоръки относно максимална оптимизация на финансовото състояние на фирмата, спестяване на данъци, избягване на „червена каса”, оптимизиране на разходите и приходите и други.

Колко защитена е уеб базираната информация?

            Информацията се криптира тройно и преминава през 5 firewall защити. Шанса някой да получи достъп до Вашата информация е минимален.

Колко често се обновява информацията?

            Честотата на update зависи от честотата на предоставяне на първичните счетоводни документи от Ваша страна. Обикновенно след предоставяне информацията се обновява до няколко дни.

Какво е необходимо за да се възползваме от услугата?

Необходимо е единствено да сключите договор за счетоводно-консултантско обслужване с Конто Консулт.

Заплаща ли се допълнително за ползването на системата?

Единствено сега можете да се възползвате от нашата промоция - услугата е напълно безплатна при подписване на договор.

sis3